Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Αναβολή εξετάσεων και ελέγχων στα ΚΤΕΟ την Τετάρτη 29 Απριλίου 2009


Λόγω της εξαγγελθείσας 24ωρης κινητοποίησης της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος (ΕΝΑΕ), την Τετάρτη 29 Απριλίου 2009, η Νομαρχία Αθηνών θα παραμείνει κλειστή.

Για τον λόγο αυτό, όσα μη εκπρόθεσμα οχήματα είχαν προγραμματιστεί για Τεχνικό Έλεγχο στα ΚΤΕΟ Ελληνικού και Χολαργού, μπορούν να προσέρχονται για Τεχνικό Έλεγχο στα παραπάνω ΚΤΕΟ μέχρι και τις 15 Μάιου 2009. Παράλληλα , η ισχύς των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου που λήγουν την 29η Απριλίου 2009 παρατείνεται μέχρι και την 15η Μάιου 2009.

Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης της Τετάρτης, και για την αποφυγή ταλαιπωρίας των υποψηφίων οδηγών, εκπαιδευτών και εξεταστών αποφασίστηκε ότι:

Α) την Τετάρτη 29 Απριλίου 2009 δεν θα πραγματοποιηθούν θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις υποψηφίων οδηγών δικύκλων και αυτοκινήτων για την περιοχή ευθύνης της Νομαρχίας Αθηνών.

Β) οι υποψήφιοι που τυχόν είχαν προγραμματιστεί για την παραπάνω ημερομηνία, μπορούν να προγραμματισθούν τις επόμενες ημέρες ανάλογα και με τις δυνατότητες της Υπηρεσίας σε εύλογο χρονικό διάστημα χωρίς περιορισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails