Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

Προσοχή στην επιστροφή

Ιδιαίτερα προεσεκτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί στο δρόμο της επιστροφής από την εκδρομή του Πάσχα, καθώς αναμένεται να συναντήσουν βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Ήπειρο, την κεντρική και δυτική Μακεδονία και στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας, κυρίως κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Για αύριο Τρίτη, προβλέπονται νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο.

Σε επιφυλακή θα βρίσκεται η Τροχαία για τη διευκόλυνση των εκδρομέων, ενώ τροχονόμοι θα κάνουν συστάσεις και θα δίνουν συμβουλές στους οδηγούς.

Ιδιαίτερα αυξημένη θα είναι η αστυνομική παρουσία στα επικίνδυνα σημεία των εθνικών οδών, στα διόδια, στις εισόδους και εξόδους των μεγάλων πόλεων.

Από το μεσημέρι αναμένεται να τεθούν σε ισχύ έκτακτα μέτρα κυκλοφορίας, ενώ από τις 4 εως τις 10 το βράδυ θα απαγορευτεί η κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων, άνω του 1,5 τόνου, στις εισόδους των μεγάλων πόλεων.

Πάντως σύμφωνα με εκτιμήσεις της Τροχαίας η επιστροφή των εκδρομέων αναμένεται να γίνει σταδιακά μέχρι τα τέλη της εβδομάδας.
ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails