Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Υπέκυψε στα τραύματα του και ο οδηγός του ΙΧ που συγκρούσθηκε χθες στην Εθνική οδό Χανίων -Ρεθύμνου

Τραγικός αποδείχθηκε ο απολογισμός του χθεσινού τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη το απόγευμα στο 26ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Χανίων -Ρεθύμνου και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 63χρονη γυναίκα από την Καλλιθέα Ρεθύμνου.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο Χανίων, υπέκυψε στα τραύματα του και ο 63χρονος σύζυγος της γυναίκας που ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν ΙΧ αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο, στο οποίο επέβαινε μόνο ο οδηγός, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα και είχε κατεύθυνση προς Χανιά. Από την άμορφη μάζα σιδερικών ανασύρθηκε νεκρή η 63χρονη συνοδηγός η οποία επέβαινε στο δεύτερο όχημα, καθώς και τέσσερα ακόμα άτομα ο σύζυγος της 63 χρόνων που τελικά υπέκυψε στα τραύματα του, η κόρη της και ο γαμπρός της οι οποίοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων.

Ένα ακόμα όχημα υπέστη υλικές ζημιές χωρίς να τραυματιστεί ο οδηγός του.

Το νέο θανατηφόρο τροχαίο ηρθε να προστεθεί στην αλυσίδα των τροχαίων δυστυχημάτων στην Κρήτη .

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η Κρήτη έχει θρηνήσει τα τελευταία δύο χρόνια 197 νεκρούς σε τροχαία. Στα Χανιά οι νεκροί από τροχαία δυστυχήματα ήταν 30 το 2008 και 34 το 2007. Τα Χανιά είναι πανελλαδικά στην 24η θέση σε τροχαία ατυχήματα-δυστυχήματα ενώ το Ηράκλειο είναι στην πανελλήνια κατάταξη των νομών στην 34η θέση. Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από έκθεση-εκτίμηση της επικινδυνότητας των νομών της Ελλάδος, με βάση τα τροχαία ατυχήματα το 2008, που πραγματοποίησε το Εργαστήριο Συστημάτων Χρηματοοικονομικής Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης. Σε επίπεδο Κρήτης στην πρώτη θέση είναι ο νομός Ηρακλείου και στη δεύτερη ο νομός Χανίων.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του χθεσινού τροχαίου δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails