Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Σάββατο 30 Μαΐου 2009

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Θάνατος 83χρονου σε τροχαίο

Τραγωδία διαδραματίστηκε χθες στη διασταύρωση του Μπεντεβή, όταν ένας 83χρονος δικυκλιστής, ο Γιάννης Ανδρεαδάκης, για άγνωστη αιτία, βρέθηκε κάτω από διερχόμενο υπεραστικό λεωφορείο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Ο άτυχος ηλικιωμένος, ο οποίος ήταν πρόεδρος των συνταξιούχων του ΙΚΑ, κινούταν με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Κνωσού, όπως ακριβώς και το υπεραστικό λεωφορείο, λίγο μετά τις10 το πρωί. Για άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία ο 83χρονος έχασε τον έλεγχο του μοτοποδηλάτου του και έπεσε στην πίσω ρόδα του μεγάλου οχήματος. Η εξέλιξη φυσικά για τον ηλικιωμένο ήταν τραγική. Ο οδηγός έχασε τη ζωή του ακαριαία, καθώς το κεφάλι του κυριολεκτικά πολτοποιήθηκε, από τη ρόδα του λεωφορείου.
Το συμβάν έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών και των διερχόμενων οδηγών, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτά που αντίκριζαν. Ο οδηγός του λεωφορείου, σε κατάσταση σοκ, μόλις διαπίστωσε τι είχε συμβεί, κατέβηκε από το όχημα και προσπάθησε να βοηθήσει τον τραυματία, όπως και αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο του συμβάντος. Όμως ήταν ήδη πολύ αργά.
Μέσα σε λίγη ώρα έφτασε στο σημείο και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τον ηλικιωμένο να μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Αυτό που όλοι αναρωτιούνται είναι για ποιο λόγο και κάτω από ποιες συνθήκες, ο 83χρονος βρέθηκε κάτω από το βαρύ όχημα, που κινούνταν με πολύ μικρή ταχύτητα, εξαιτίας της κυκλοφοριακής συμφόρησης.
Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Ηρακλείου, η οποία ευελπιστεί μέσα από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της και από τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων να βγάλει συμπέρασμα για το τροχαίο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηλικιωμένος δε φορούσε κράνος.
www.2810.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails