Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Παρασκευή, 1 Μαΐου 2009

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών του μετρό

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τη Δευτέρα, 4 Μαΐου, στην οδό Εγνατία, λόγω εργασιών του μετρό και συγκεκριμένα για να γίνουν γεωτρήσεις και για να εγκατασταθούν όργανα γεωμηχανικής και δομητικής παρακολούθησης του Κεντρικού Αποχετευτικού Αγωγού, στην περιοχή της σήραγγας μεταξύ των Σταθμών Αγίας Σοφία και Σιντριβάνι.

Αναλυτικά θα γίνουν οι εξής ρυθμίσεις, η κάθε μία από τις οποίες θα διαρκέσει περίπου 10 μέρες:

- Κατάληψη της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, του ρεύματος πορείας προς ανατολικά της οδού Εγνατία, στο τμήμα της μεταξύ του πεζοδρόμου της οδού Δημητρίου Γούναρη και της οδού Καμβουνίων. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων προς την οδό Αγαπηνού θα γίνεται κανονικά.

- Κατάληψη της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, του ρεύματος πορείας προς δυτικά της οδού Εγνατία, στο τμήμα της μεταξύ του πεζοδρόμου της οδού Κων. Μελενίκου και της οδού Δημ. Γούναρη. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων προς την οδό Παναγίας Δεξιάς θα γίνεται κανονικά.

- Κατάληψη των αριστερών λωρίδων και των δύο ρευμάτων πορείας της οδού Εγνατία, στο τμήμα της μεταξύ του πεζοδρόμου της οδού Δημ. Γούναρη και της οδού Καμβουνίων.

- Κατάληψη της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας, του ρεύματος πορείας προς ανατολικά της οδού Εγνατία, στο τμήμα της μεταξύ του πεζοδρόμου της οδού Δημ. Γούναρη και της οδού Καμβουνίων. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας, του ιδίου ρεύματος πορείας, εκατέρωθεν του χώρου των εργασιών.

- Κατάληψη της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, του ρεύματος πορείας προς δυτικά της οδού Εγνατία, στο τμήμα από το ύψος του Ιερού Ναού Παναγίας Δεξιάς και της οδού Ιασωνίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails