Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2009

Εκτροπή κυκλοφορίας αύριο στην Ε.Ο. Τρίπολης- Σπάρτης

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας αύριο, από τις 7 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα, στην ισόπεδη διάβαση της σιδηροδρομικής γραμμής, που βρίσκεται στην είσοδο της Τρίπολης και στη διασταύρωση των λεωφ. Σπάρτης - λεωφ. ΟΗΕ - λεωφ. Αλεξάνδρου Σούτσου - Γρηγόρη Λαμπράκη, ανακοίνωσε ο αστυνομικός διευθυντής Αρκαδίας λόγω εκτέλεσης εργασιών στη διάβαση.

Για τις ώρες διακοπής της κυκλοφορίας τα οχήματα που θα κατευθύνονται από Σπάρτη προς Τρίπολη θα εκτρέπονται στον κόμβο Σπάρτης του νέου αυτοκινητοδρόμου Αθηνών-Τρίπολης στο ρεύμα προς Αθήνα και θα εισέρχονται στην Τρίπολη μέσω του κόμβου Ναυπλίου στον αυτοκινητόδρομο.

Τα αυτοκίνητα που κινούνται από Τρίπολη προς Σπάρτη από τις λεωφ. ΟΗΕ και Γρ. Λαμπράκη θα εκτρέπονται στην Αλ. Σούτσου και στη συνέχεια μέσω της οδού Ναυπλίου θα μπαίνουν στον αυτοκινητόδρομο στο ρεύμα προς Καλαμάτα και θα ακολουθούν τη διαδρομή μέσω του Κόμβου Σπάρτης.

Εξάλλου, από τις 2 αύριο τα ξημερώματα ως τις 5 το πρωί θα είναι κλειστή για την εκτέλεση έργων αναβάθμισης η σήραγγα Αρτεμισίου στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Τρίπολης - Άργους από τον κόμβο Στέρνας ως τον κόμβο Ναυπλίου κι αντίστροφα.

απε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails