Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Ανάκληση σκούτερ PEUGEOT μοντέλο Sum-Up 125cc για έλεγχο της ντίζας γκαζιού

Η εταιρεία ΤΕΟΜΟΤΟ ΑΕ, Γενική Αντιπροσωπεία μοτοσικλετών PEUGEOT, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου εκτελούν πρόγραμμα ανάκλησης σκούτερ PEUGEOT μοντέλο Sum-Up 125cc.
Η ανάκληση αφορά 509 σκούτερ, με εύρος αριθμού πλαισίου από LAEEK84007B990367 έως LAEEK84008B997052.
Στα προαναφερόμενα οχήματα, λόγω έλλειψης στεγανότητας των λαστιχένιων καλυμμάτων των άκρων της ντίζας, υπάρχει η πιθανότητα για κόλλημα της ντίζας γκαζιού από πάγωμα ή σκουριά (εξαιτίας της εισαγωγής νερού μέσα στη ντίζα).
Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί ορισμένες περιπτώσεις όπου σε μερικά σκούτερ κόλλησε η ντίζα του γκαζιού εξαιτίας της ψύξης ή της σκουριάς.
Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω σκούτερ θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών μοτοσικλετών PEUGEOT σε όλη την Ελλάδα για να γίνει τοποθέτηση σφικτήρων στα λαστιχένια καλύμματα των άκρων της ντίζας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τεχνικό Τμήμα της εταιρείας ΤΕΟΜΟΤΟ ΑΕ στο τηλέφωνο 210 3410684.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails