Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Επίδραση και συμπτώματα του οινοπνεύματος στον άνθρωπο!!!



Διαβάστε επίσης:

Ποινές alcotest







Ποσοστό οινοπνεύματος στο σώμα

(ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα)

Κατάσταση ατόμου

Συμπτώματα που υφίσταται το άτομο

Από 0 μέχρι 0,20

Νηφαλιότης

Αισθάνεται ευδιαθεσία και γίνεται πιο ομιλητικός

Από 0,15 μέχρι 0,50

Ευφορία

Έχει αυτοπεποίθηση και χάνει ποσοστό μετριοπάθειας. Τα αισθητήρια όργανα χάνουν την απόδοση τους, χάνει συντονισμό ενεργειών του, γίνεται απρόσεχτος, χάνει τον έλεγχο συγκέντρωσης της σκέψης του.


Από 0,40 μέχρι 1,00

Σε διέγερση

Αστάθεια μνήμης και απώλεια λογικής. Ελάττωση αντίληψης, αίσθησης, συντονισμού ενεργειών στις κινήσεις και στο περπάτημα του, μη αντίδρασης. Επίσης πιθανών τάση προς ή ανάγκη να ξαπλώσει.

Από 0,70 μέχρι 1,20

Σύγχυση

Χάνει τον προσανατολισμό του, υφίσταται σύγχυση της μνήμης και ζαλάδες. Πιθανόν αισθάνεται υπερβολικό φόβο, λύπη, τάση προς θυμό ή βία. Απώλεια της ικανότητας να ξεχωρίσει χρώματα, σχήματα, κινήσεις και διαστάσεις. Ελαττωμένη αίσθηση πόνου. Χάνει ισορροπία στο βάδισμα και ικανότητα να αρθρώσει σωστά λέξεις.

Από 1,10 μέχρι 1,60

Ζάλισμα μέχρι αναισθησία

Απάθεια, γενική αδράνεια, πλησιάζει κατάσταση παράλυσης. Δεν αντιδρά σε ερεθίσματα. Ανικανότης να σταθεί όρθιος ή να περπατήσει. Εμετός, απώλεια ελέγχου συγκράτησης ούρων. Κώμα, ύπνος ή αναισθησία.

Από 1,50 μέχρι 2,00

Κώμα

Κώμα και αναισθησία. Οι ανακλαστικές του ενέργειες έχουν απωλέσθη. Η θερμοκρασία του σώματος έχει κατέλθει, και η κυκλοφορία του αίματος και ο ρυθμός αναπνοής έχουν ελαττωθεί πιθανόν και θάνατος.

Από 1,90 και πάνω

Θάνατος

Θάνατος από αδράνεια του αναπνευστικού συστήματος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails