Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Ένας νεκρός και έξι τραυματίες σε καραμπόλα

Ένας νεκρός και έξι ακόμα τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Κυριακής στην εθνική οδό Ρεθύμνου – Ηρακλείου, στο ύψος του Πανόρμου.

Νεκρός είναι ο 64χρονος ρεθυμνιώτης Κυριάκος Κότσαγας του Γεωργίου, σοβαρά τραυματισμένη είναι μία κοπέλα, επίσης ρεθυμνιώτισσα, η οποία ήταν έγκυος και λόγω της σύγκρουσης απέβαλε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, ενώ πέντε ακόμα άτομα, μία γυναίκα και τέσσερις άντρες (ο ένας ιταλός) νοσηλεύονται με ελαφρύτερα τραύματα στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου...

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε όταν ο 64χρονος οδηγός, κινούμενος με κατεύθυνση προς το Ρέθυμνο, για άγνωστους λόγους έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με αντιθέτως κινούμενο όχημα.

Η κίνηση στην εθνική οδό ήταν πολύ μεγάλη, με συνέπεια να συγκρουστούν πίσω από το δεύτερο όχημα τέσσερα ακόμα αυτοκίνητα, που ακολουθούσαν. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν το νεκρό και τους τραυματίες, ενώ άντρες της τροχαίας ρύθμιζαν την κυκλοφορία και πυροσβέστες φρόντισαν να καθαριστεί το οδόστρωμα.

Την προανάκριση ενεργεί το Τ.Τ. Ρεθύμνου.
http://www.goodnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails