Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε αβοήθητο στην άσφαλτο

Στο νέο δρόμο Χαλκίδα - Σχηματάρι, 26χρονος έχασε τη ζωή του απο αυτοκίνητο που τον παρέσυρε, ενώ ο οδηγός του τον εγκατέλειψε αβοήθητο, τα ξημερώματα.

Την 17-9-2009 και ώρα 02.00 στην 2 χ/θ Ν.Ε.Ο Χαλκίδας – Σχηματαρίου ανευρεθεί νεκρός εντός του οδοστρώματος νεαρός άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων με εμφανή σημάδια παράσυρσης από διερχόμενο όχημα, ο οδηγός του οποίου ακολούθως εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

Από τις Υπηρεσίες της Αστυνομίας υπήρξε άμεση και καθολική κινητοποίηση με σκοπό αφενός την αναγνώριση του θύματος και αφετέρου τον εντοπισμό του ζημιογόνου οχήματος και την σύλληψη του υπαίτιου οδηγού...

Διενεργήθηκε λεπτομερής αυτοψία του χώρου , εκδόθηκαν άμεσες αναζητήσεις και συντονισμένες έρευνες με αποτέλεσμα περί ώρα 09.30 να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του θύματος. Πρόκειται περί ημεδαπού άρρενος ατόμου ηλικίας 26 ετών.
Εν συνεχεία από τα ίχνη – πειστήρια που βρέθηκαν στον τόπο του ατυχήματος και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση αυτών, εντοπίστηκε τις μεσημβρινές ώρες σήμερα (17-9-2009) σταθμευμένο στην περιοχή Ποσειδωνία Δ.Ανθηδώνος ΙΧΕ αυτ/το με εμφανή ίχνη σύγκρουσης από τα οποία ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στο αναφερόμενο τροχαίο ατύχημα.

Ο οδηγός υπαιτίου αυτοκινήτου ημεδαπός άνδρας ηλικίας 49 ετών συνελήφθη και μετά σχηματισθεισομένης δικογραφίας θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Χαλκίδας. Ενεργείται προανάκριση Τ.Τ. Χαλκίδας.
eviaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails