Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Θανάσιμος τραυματισμός 29χρονου σε τροχαίο

Τραγικό τέλος είχε η νυχτερινή διασκέδαση για έναν 29χρονο κάτοικο Χλόης. Πρόκειται για τον Δημήτρη Χατζόπουλο εργάτη στην Ασβεστοποιϊα Βόλου. Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη λίγο έξω από το Στεφανοβίκειο.
Στις 4 τα ξημερώματα στη 35η χιλιομετρική θέση της ΠΕΟ Λάρισας Βόλου το αυτοκίνητο, που οδηγούσε, μάρκας Honda, συγκρούστηκε πλάγια με ένα φορτηγό αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), που οδηγούσε ένας 31χρονος υπήκοος Βοσνίας Ερζεγοβίνης.
Όλα έγιναν μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Το φορτηγό κινούταν προς Βόλο, ενώ το Ι. Χ. του άτυχου άνδρα προς Λάρισα. Για άγνωστο προς στιγμή λόγο ο 29χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Το αποτέλεσμα ήταν μοιραίο. Το Ι. Χ βρήκε στο πίσω μέρος του ρυμουλκούμενου του φορτηγού, στις ρόδες.
Από τη σφοδρή σύγκρουση το αυτοκίνητο εκτοξεύτηκε με μεγάλη δύναμη έξω από το δρόμο. Το συνεργείο της Τροχαίας που μετέβη επί τόπου βρήκε το αυτοκίνητο στα χωράφια πολλά μέτρα έξω από την άσφαλτο, ενώ ο 29χρονος βρισκόταν έξω από αυτό, πεσμένος στο έδαφος και είχε ήδη εκπνεύσει.
Το πλήρωμα του ασθενοφόρου, που κλήθηκε και μετέβη στον τόπο του δυστυχήματος, τον μετέφερε νεκρό στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.
Η Τροχαία Βόλου απέδωσε το ατύχημα στην απόσπαση προσοχής του 29χρονου. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 31χρονο οδηγό του άλλου αυτοκινήτου.
Στο μεταξύ ο 29ρονος κηδεύτηκε το απόγευμα στη Χλόη. Τραγική φιγούρα ανάμεσα στο πλήθος κόσμου η μητέρα του. Πριν δύο χρόνια η οικογένεια είχε χάσει τον πατέρα της. Κανένας από τους συγγενείς του δεν μπορούσε να πιστέψει στον απροσδόκητο χαμό. Ο 29χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Ζούσε με τη μητέρα του τον παππού του και τη γιαγιά του στη Χλόη.
neostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails