Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2009

Τραγωδία στον Βόλο

Η χαρά έγινε θρήνος για την οικογένεια μιας κοπέλας μόλις 20 χρόνων από τη Νέα Ιωνία Βόλου, που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα κατά τη διάρκεια μιας βόλτας- δώρο για την ονομαστική της εορτή με την μηχανή του ξαδέρφου της!

Ο 27χρόνος ηλεκτρολόγος είχε πάει στον Βόλο από την Αθήνα όπου κατοικεί, για να παραβρεθεί στη γιορτή της εξαδέλφης του. Ως δώρο, θα της πρόσφερε μια βόλτα με τη μηχανή του… Η 20χρονη κάθισε στην πίσω θέση της μοτοσικλέτας, χωρίς όμως να φοράει προστατευτικό κράνος, σε αντίθεση με τον οδηγό.

Στην έξοδο που βρίσκεται στο τέρμα του περιφερειακού δρόμου, ο 27χρόνος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα η μηχανή να βγει από την πορεία της και να ανατραπεί έξω από το οδόστρωμα… Η νεαρή συνεπιβάτης τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ο 27χρόνος υπέστη ελαφρά τραύματα χάρη στο κράνος που φορούσε!

Η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Όμως, τα τραύματα της ήταν πολύ σοβαρά και η άτυχη 20χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο χειρουργικό κρεβάτι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails