Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Δημοσιογραφική ασυλία και στο Parking?




Με όποιον δάσκαλο (Μάκη) καθίσεις, τέτοιες μ---- θα μάθεις.
Απαγορεύεται (αυστηρώς) η Στάση και η Στάθμευση σ' αυτή την πλατεία-καρμανιόλα του Γέρακα, γι αυτό και οι Αρχές τοποθέτησαν δυο πινακίδες και τις κορίνες. Δυο τετράγωνα πιο πέρα το Α.Τ. της περιοχής πνίγεται (όλη την μέρα & νύχτα) από παράνομα "ακινητοποιημένα-σταθμευμένα περιπολικά. Στην μεσαία φωτο φαίνεται μόνο ένα μέρος αυτών(θα επανέλθω), και τα οποία ακόμα και να περιπολούσαν την περιοχή, δεν θα άγγιζαν τα Ιερά Τέρατα της Δημοσιογραφίας (σαν τον Μάνο του Μάκη) . Στο ανεμοθώρακα του αυτοκινήτου φιγουράρει η Άδεια για τον Δακτύλιο που (παρ' ότι ληγμένη) τους δίνει το "προνόμιο", και να παρκάρουν όπου γουστάρουν στην Αττική Ζούγκλα .
Δημοσιογραφική Ασυλία η Α----α?
adena-gr.blogspot.com



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να λεμε, μυαλο ο Ελληνας δεν βαζει.
Που να δεις τι γινετε καθε πρωι στο 13 & 21 Δημοτικο Σχολειο Κερατσινιου στην Χαραυγη.
Δεν θα αναφερθω στο θεμα του παρκαρισματος, που πολυ φιλοξενα αναρτησατε επιστολη μου, αλλα στο οτι με το που κατεβασει την STOP πινακιδα η σχολικη τροχονομος τους πιανει ολους ενα ΑΜΟΚ και πανανε γκαζι λες και τους ειχανε δεμενους.

Γι' αυτο παντα ελεγα και θα συνεχισω να λεω " ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ" και δεν προκειτε να αλλαξουμε εαν απο μονοι μας δεν δημιουργησουμε την ΠΑΙΔΕΙΑ στα παιδια μας στο να σεβοντε για να απαιτουν να τους σεβοντε.
Φιλικα

Related Posts with Thumbnails