Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Νεκρός 57χρονος σε τροχαίο στο Ηράκλειο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 57χρονος από την Παναγιά σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε χθες το πρωί κοντά στη διασταύρωση των Πεζών.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο 57χρονος κινείτο με το αυτοκίνητο του, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι τώρα, έπεσε πάνω του διερχόμενο όχημα με κατεύθυνση προς Ηράκλειο.

τη συνέχεια δύο ακόμη οδηγοί, δεν πρόλαβαν να ακινητοποιήσουν τα αυτοκίνητα τους, με αποτέλεσμα να πέσουν κι αυτοί πάνω στα δύο οχήματα.

Εξαιτίας της σύγκρουσης, τραυματίστηκε ένας 25χρονος από το Αρκαλοχώρι, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο...

Στο σημείο έφτασαν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Καστελλίου, αλλά και της Τροχαίας Ηρακλείου, προκειμένου να εξετάσουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.

Στο συγκεκριμένο κομμάτι της επαρχιακής οδού προκλήθηκε κυκλοφοριακό πρόβλημα, τα τέσσερα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο βρίσκονταν στη μέση του δρόμου. Μάλιστα χρειάστηκε και η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, άνδρες της οποίας προχώρησαν σε πλύση του οδοστρώματος.

Όπως εκτιμάται, η ομίχλη που επικρατούσε το πρωί σε συνδυασμό με την ολισθηρότητα του οδοστρώματος, λόγω της αυξημένης υγρασίας, συντέλεσαν καταλυτικά στην πρόκληση του.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου.
goodnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails