Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2009

«Γίνε εσύ ο οδηγός της παρέας», Don’t Drink & Drive

Η Diageo Hellas, με την υπογραφή του Johnnie Walker, ξεκινάει μια νέα εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με την Υπεύθυνη Κατανάλωση Αλκοόλ και την Οδήγηση, με σύνθημα: «Γίνε εσύ ο οδηγός της παρέας! Don’t Drink and Drive!»

Η ιστοσελίδα www.dontdrinkanddrive.gr, απέκτησε νέο προφίλ, και σύγχρονη νεανική εικόνα, δίνοντας χρήσιμες συμβουλές για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ, νέα από το συναρπαστικό κόσμο της Formula 1 και πρακτικές ιδέες και λύσεις για την ασφαλή επιστροφή στο σπίτι. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα νέο online διαγωνισμό και να ζήσουν την εμπειρία του Οδηγού της Παρέας!

Για να ζήσουν την εμπειρία του νικητή οι συμμετέχοντες πρέπει να περάσουν από 3 επίπεδα ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής, δοκιμάζοντας τις γνώσεις τους σε θέματα υπεύθυνης κατανάλωσης, ασφαλούς οδήγησης και F1! Όσοι απαντήσουν σωστά και στα 3 επίπεδα μπαίνουν στην κλήρωση, διεκδικώντας μεγάλα δώρα. Ο πρώτος τυχερός θα κερδίσει ένα ταξίδι για 2 άτομα στον πρώτο αγώνα της Formula 1 για το 2010 στο Bahrain ενώ οι επόμενοι 3 θα κερδίσουν δωρεάν συμμετοχή σε μαθήματα Οδικής Ασφάλειας που διοργανώνει η εταιρία Safetrack, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους και βελτιώνοντας τις ικανότητες τους ως οδηγοί. Πολλοί ακόμη θα κερδίσουν αυθεντικά δώρα της συλλεκτικής σειράς McLaren-Mercedes.

Η προωθητική ομάδα Υπεύθυνης Κατανάλωσης του Johnnie Walker θα βρίσκεται σε γνωστά bar και café της Αθήνας από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 12 Δεκεμβρίου για να ξεναγήσει το κοινό στο www.dontdrinkanddrive.gr, να το «οδηγήσει» στην πρώτη φάση του διαγωνισμού και να το ενημερώσει για θέματα σχετικά με το αλκοόλ και την οδήγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails