Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Θανατηφόρο τροχαίο στο δρόμο Ζακύνθου-Μαχαιράδου



Στη θλίψη “βυθίστηκε” για ακόμη μια φορά το νησί μας, όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του 55χρονου, Λουκά Βελιτζέλου του Κωνσταντίνου, ύστερα από τροχαίο που έλαβε χώρα στην επαρχιακή οδό Ζακύνθου-Μαχαιράδου.
Όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι και ώρα 14.30, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο θανών (μάρκας Χιουντάϊ Άττος), συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο ΙΧ (τζίπ Τσερόκι). Το ατύχημα συνέβη σε απόσταση λίγων μέτρων από το βενζινάδικο των αδελφών Κουρούμαλου στο Μαχαιράδο. Ο Λουκάς Βελιτζέλος πήγαινε προς την πόλη, ενώ το δεύτερο αυτοκίνητο κατευθυνόταν στο Μαχαιράδο. Σύμφωνα με το Αστυνομικό Τμήμα Λαγανά, που ανέλαβε τη διερεύνηση του δυστυχήματος, η σύγκρουση των οχημάτων οφείλεται στο ολισθηρό οδόστρωμα (είχε βρέξει, ενώ προϋπήρχαν πετρέλαια και λάδια). Ο Λουκάς Βελιτζέλος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στη στροφή, πέφτωντας πάνω στον Ανδρέα Κόκλα του Τιμοθέου.
Ο κ. Κόκλας παραμένει νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, κυρίως για προληπτικούς λόγους, μιας και έχει χτυπήσει στο στήθος.
Να προστεθεί πως έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 55χρονου, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει χώρα τροχαίο δυστύχημα στον συγκεκριμένο δρόμο, γεγονός που αποδεικνύει ότι το οδικό δίκτυο είναι σε κακή κατάσταση.
http://www.imerazante.gr/koinonia/troxaio-0312/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails