Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2009

Εθελοντική Αιμοδοσία του Δ. Κορινθίων

Ο Δήμος Κορινθίων και οι υπεύθυνοι της Τράπεζας Αίματος του Δ. Κορινθίων καλούν όλους τους δημότες, τους πολίτες, να συμμετάσχουν στο διήμερο της 5ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Δ. Κορινθίων, που διοργανώνεται σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου.
Η Εθελοντική Αιμοδοσία θα λάβει χώρα στις 9 και 10 Δεκεμβρίου του 2009, στο μικρό θέατρο, που στεγάζεται στο ισόγειο του Δημαρχείου, από τις 9 το πρωί έως και τη 1 το μεσημέρι .
Ο Δήμαρχος Κορινθίων, τόνισε ότι, ο επιτυχημένος αυτός θεσμός θα συνεχιστεί ιδιαίτερα τώρα όπου οι αυξημένες ανάγκες ( τροχαία ατυχήματα )...

καθιστούν απαραίτητα τη συμμετοχή όλων μας .
Επειδή λοιπόν, όλοι ενδέχεται κάποια στιγμή να βρεθούμε σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, ας προνοήσουμε ούτως ώστε, η εθελοντική προσφορά αίματος να γίνει μια προσφορά αγάπης τόσο για τους συνανθρώπους μας όσο και για τον εαυτό μας.
Επιπλέον, τόνισε ότι, επ’ ευκαιρία του πνεύματος των Χριστουγέννων, ας διαδώσουμε αυτό το μήνυμα αλληλεγγύης και ας προσφέρουμε το καλύτερο δώρο «ανθρωπιάς» στους συνανθρώπους μας, μέσα από μια διαδικασία που θα διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά αλλά που θα μας ολοκληρώσει σαν ανθρώπους.
diogenis-press.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails