Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Ανάκληση μοτοσικλετών YAMAHA μοντέλο ΥBR 250 για αντικατάσταση του συνδετικού ράβδου της πίσω ανάρτησης

Η εταιρεία YAMAHA MOTORCO. σε συνεργασία με τους εθνικούς διανομείς, και συγκεκριμένα στην Ελλάδα με τη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., και τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί
πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών YAMAHA μοντέλο YBR 250.

Η ανάκληση αφορά περίπου 400 δίκυκλα, με αριθμό πλαισίου προγενέστερο του RG021-010000, στα οποία υπάρχει ενδεχόμενο οι δύο συνδετικοί ράβδοι του μοχλικού της πίσω ανάρτησης να υποστούν ράγισμα ή θραύση εξαιτίας της πιθανής αδυναμίας τους να περιστραφούν ελεύθερα γύρω από το σημείο έδρασής τους. Η πιθανή αδυναμία ελεύθερης περιστροφής των ράβδων είναι αποτέλεσμα εισροής νερού και ακαθαρσιών στην επίμαχη περιοχή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω δικύκλων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα συμβεβλημένα συνεργεία του δικτύου YAMAHA σε όλη την Ελλάδα, για να αντικατασταθεί η συνδετική ράβδος της πίσω ανάρτησης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. στα τηλέφωνα 210 6293595, 585 (αρμόδιοι: Ν. Λάριος, Μ. Κατσιγιάννης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails