Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Αποξήλωση παράνομων διαφημιστικών πινακίδων

Επιχείρηση αποξήλωσης δύο διαφημιστικών πινακίδων, που ήταν παράνομα τοποθετημένες σε πάρκο, επί των οδών Μιχαλακοπούλου και Σπ. Μερκούρη, πραγματοποίησαν σήμερα τα ειδικά συνεργεία του Δήμου Αθηναίων, μετά από εντολή του δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν δέκα εργαζόμενοι του Δήμου Αθηναίων, μαζί με δύο γερανούς και δύο φορτηγά, υπό την εποπτεία του αντιδημάρχου Οικονομικών Νίκου Βαφειάδη.

Μία εκ των δύο παράνομων διαφημιστικών πινακίδων τοποθετήθηκε αυθαίρετα τη νύχτα της Τρίτης, καταστρέφοντας το σύστημα αυτόματου ποτίσματος του πάρκου.

Σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Νίκος Βαφειάδης επεσήμανε πως «εντολή του δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη είναι να απομακρυνθούν όλες οι παράνομα τοποθετημένες πινακίδες. Στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλους τους παράνομους διαφημιστές, ότι όσο καιρό θα συνεχίζουν να τοποθετούν παράνομες πινακίδες, εμείς θα τις αποξηλώνουμε. Κρύβονται πολλά οικονομικά συμφέροντα, καθώς αυτές οι εταιρείες εισπράττουν διαφημίσεις».

Στόχος του Δήμου Αθηναίων, υπογράμμισε ο κ. Βαφειάδης, είναι η προστασία του περιβάλλοντος, η αποκατάσταση της αισθητικής του πολεοδομικού περιβάλλοντος και κυρίως η ασφάλεια του πολίτη.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους!!!
Να κι ένα καλό νέο.

Related Posts with Thumbnails