Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Νέοι άνθρωποι θυσιάζονται στον βωμό της ασφάλτου. ΓΙΑΤΙ ;;;

Έσβησε στην άσφαλτο 31χρονη από την Ανδραβίδα

Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε το μεσημέρι της Δευτέρας η 31χρονη Λένα Χ. Κονταλή από την Ανδραβίδα. Η άτυχη κοπέλα επέστρεφε σπίτι μετά την δουλειά της όταν, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγγενικό της πρόσωπο, με αυτή συνεπιβάτη, συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Ο θάνατος για 31χρονη ήταν ακαριαίος. Η τελευταία πράξη του δράματος παίζεται σήμερα το μεσημέρι, όπου συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την άτυχη κοπέλα από τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η τραγωδία, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας. Η άτυχη κοπέλα είχε τελειώσει την δουλειά της και επέστρεφε στο σπίτι της με μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγγενικό της πρόσωπο. Ο θάνατος όμως, παραμόνευε στον δρόμο.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο της Λένας Κονταλή και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του συγγενικού της προσώπου.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους δύο νέους ανθρώπους που βρίσκονταν πεσμένοι στην άσφαλτο. Για την 31χρονη όμως, ήταν πολύ αργά.
patrisnews.gr

====================================================================================

Ο χάρος τους έστησε καρτέρι

Ένα σκληρό θανατηφόρο τροχαίο, συνέπεια μετωπικής σύγκρουσης, είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο δύο νεαρών παιδιών 21 και 24 ετών που εξέπνευσαν επί τόπου, όταν στον παράδρομο της Εγνατίας οδού μεταξύ του κόμβου της Μάκρης και της γέφυρας των Δικέλλων, το ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί μετωπικά με ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα δύο άτομα, ο οδηγός και ο επιβάτης του πρώτου οχήματος, ενώ άλλοι δύο τραυματίστηκαν, ο ένας σοβαρά και ο άλλος ελαφρά.
xronos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails