Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων

Μια από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων χρόνων ήταν η φετινή αφού από την Παρασκευή πριν του Λαζάρου μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα έφυγαν και από τα δύο εθνικά δίκτυα Αθηνών - Κορίνθου και Αθηνών - Λαμίας από την Αθήνα περίπου 1.100.000 αυτοκίνητα .
Πέρυσι το ίδιο διάστημα έφυγαν περίπου ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα.
Από σήμερα το πρωί έχει αρχίσει η επιστροφή η οποία κορυφώθηκε το απόγευμα και εξελίσσεται σε μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς.
Σύμφωνα με την τροχαία πριν από λίγη ώρα σχηματίζονταν ουρές αυτοκινήτων 11 χιλιομέτρων στα διόδια Καλαμακίου Κορινθίας, 5 χιλιομέτρων στα διόδια του Αντιρρίου και περίπου 4 χιλιομέτρων στα διόδια του Ρίου ενώ πολύ πυκνή είναι η κίνηση και στα δύο εθνικά δίκτυα.
Σημειώνεται ότι από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα μόνο στην Αττική έγιναν 124 τροχαία ατυχήματα με πέντε νεκρούς, 11 σοβαρά τραυματίες και 164 ελαφρά.
Συνολικά από το Σάββατο του Λαζάρου σε τροχαία ατυχήματα σε όλη την Ελλάδα έχασαν τη ζωή τους 15 άτομα ενώ τα περισσότερα τροχαία έγιναν μέσα σε αστικές περιοχές .
Κανένα πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη Ομαλά συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων στη Θεσσαλονίκη.
Αν και η κίνηση είναι αυξημένη και οι «ουρές» των οχημάτων στα διόδια των Μαλγάρων φτάνουν τα 150 μέτρα , δεν έχουν σημειωθεί προβλήματα στην κυκλοφορία.
Αυξημένη αλλά χωρίς προβλήματα είναι και η κίνηση των οχημάτων από τη Χαλκιδική προς τη Θεσσαλονίκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails