Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Σώθηκαν από θαύμα

Σε χαράδρα 40 μέτρων στο δρόμο Λαμίας Δομοκού βρέθηκε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια 5μελής οικογένεια σήμερα το πρωί. Το συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται στα ''κόκκινα'' χιλιόμετρα που είχε ανακοινώσει η αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας.

Ειδικότερα λίγο πριν τις 9 σήμερα το πρωί μετά από ένα ολιγόλεπτο ψηλόβροχο, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που κατευθυνόταν από το Δομοκό προς την Λαμία ξέφυγε από την πορεία του, ακολούθησε μια τρελή πορεία και έπεσε σε χαράδρα βάθους 40 μέτρων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο δεν συγκρατήθηκε από τις προστατευτικές μπάρες που υπάρχουν εκείνο το σημείο.

Μέσα στο αυτοκίνητο βγήκαν αρχικά ο οδηγός και η σύζυγός του και στη συνέχεια απεγκλώβισαν τα δύο μικρά παιδιά ηλικίας δύο και τριών ετών. Για περισσότερο από μία ώρα έμεινε εγκλωβισμένο μέσα στο αυτοκίνητο το 3ο παιδί της οικογένειας ηλικίας 5 ετών και χρειάστηκε η επέμβαση της 7ης ΕΜΑΚ για να το απεγκλωβίσουν για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών κατάσταση του παιδιού είναι αρκετά καλή ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι και την ώρα του απεγκλωβισμού είχε πάρα πολύ καλή επαφή με το περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails