Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Δυο νεκροί. 4.763 ευρώ και ναρκωτικά σε τροχαιο στην Εγνατία Οδό στην έξοδο του Παραδείσου.

Δύο νεκροί ηλικίας 30 ετών, ήταν το τραγικό αποτέλεσμα του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη στο 201 χλμ της Εγνατίας Οδού στο τμήμα που ενώνει την Ξάνθη με την Καβάλα, μερικές δεκάδες μέτρα μετά την έξοδο του Παραδείσου. Το θανατηφόρο έγινε περίπου στις 12:40, όταν η μαύρη Μερσεντές καρφώθηκε κάτω από το σταθμευμένο φορτηγό, προσθέτοντας δύο ακόμη άτομα στη μαύρη λίστα των θυμάτων από τον «πόλεμο της ασφάλτου».

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της Αστυνομίας ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματος, χτύπησε αρκετές φορές στις προστατευτικές μπάρες και στη συνέχεια καρφώθηκε κάτω από το φορτηγό. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το μπροστινό μέρος του ΙΧ μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σιδερικών.

Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας οι οποίοι και απεγκλώβισαν τα πτώματα των δύο αντρών. Η υπόθεση όμως λαμβάνει εντελώς διαφορετικές διαστάσεις καθώς κατά τις έρευνες των αστυνομικών μέσα στο κατεστραμμένο όχημα για την εξακρίβωση των στοιχείων των νεκρών, βρέθηκαν 4.763 € καθώς και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών είτε συσκευασμένες είτε έτοιμες για χρήση. Έτσι αναμένονται τα αποτελέσματα των σχετικών ιατροδικαστικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν οδηγός και συνοδηγός είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών. Έτσι οι έρευνες της αστυνομίας έχουν εξαπλωθεί καθώς υπάρχουν αστυνομικές εκτιμήσεις ότι ή πρόκειται για χρήστες ή για μεταφορείς ναρκωτικών ουσιών. Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθηκε, ενώ της υποθέσεων έχει επαλειφθεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

www.kavalanet.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails