Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Κατάπτωση στο οδόστρωμα της Αττικής Οδού παράνομης διαφημιστικής πινακίδας της εταιρίας “ΜASTER” καταγγέλει η “ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε”.

Η “ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε”. καταγγέλει με έγγραφό της (27-5-2009), που κοινοποιεί στην περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Παιανίας, στο ΥΠΕΧΩΔΕ, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κ.α. ότι με επιστολή της από 11-3-2009 η “ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε.” είχε ζητήσει από τις αρμόδιες υπηρεσίες:
“αποξήλωση παρανόμων διαφημιστικών πινακίδων κατά μήκος της Αττικής Οδού, διότι κατέπεσε, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, στο οδόστρωμα της Αττικής Οδού, παράνομα τοποθετημένη πλησίον της Αττικής Οδού διαφημιστική πινακίδα της εταιρίας “ΜΑSΤΕR”

χωρίς ,από τύχη τον τραυματισμό ουδενός”. Με το ίδιο έγγραφο η “Αττική Οδός Α.Ε.” ζητά να ενεργοποιηθούν οι παραλήπτες του εγγράφου (Δήμος Παιανίας κ.λ.π) προς την κατεύθυνση της άμεσης απομάκρυνσης των διαφημιστικών πινακίδων που βρίσκονται κατά μήκος της Αττικής Οδού, δεδομένου ότι “η ύπαρξη των παράνομα τοποθετημένων διαφημιστικών πινακίδων συνιστά απειλή για την ασφάλεια της Κυκλοφορίας των χρηστών της Αττικής οδού”.

Δυστυχώς από τότε που συνέβησαν τα ανωτέρω , μεσολάβησαν οι ευρωεκλογές της 7-6-2009.
-Και ενώ όλα τα κοινοβουλευτικά πολιτικά κόμματα και η κυβέρνηση είχαν δεσμευτεί να ξηλωθούν οι παγίδες θανάτου, της υπαίθριας διαφήμισης, σαν τις εικονιζόμενες στις φωτογραφίες, και να ληφθούν άμεσα μέτρα για την ασφάλεια της κυκλοφορίας των χρηστών των οδών, όλα αυτά τα κόμματα διαφημίστηκαν προκλητικά και αυθαδέστατα, σ΄αυτές τις παγίδες θανάτου με πρώτους-πρώτους (και αφελέστατα χαμογελαστούς) τους Κ.Καραμανλή και Γ.Παπανδρέου. Με την εγκληματική δικαιολογία καθενός κόμματος χωριστά, οτι…”διαφημίζονται τα άλλα κόμματα”!

-Τι έκανε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου (δια του κ.Νικ.Μαύρου), από τότε που πληροφορήθηκε το ανωτέρω διαρκές (εκ δόλου) συντελούμενο έγκλημα;της τοποθέτησης των παρανόμων φονικών πλαισίων της υπαίθριας διαφήμισης;
Γιατί δεν κάθησε τους υπαίτιους αυτού του διαρκούς εγκλήματος στο σκαμνί;

-Κύριε Εισαγγελέα η παρακάτω φωτογραφία δείχνει διαφημιζόμενον ενόψει των ευρωεκλογών, τον Κ.Καραμανλή σε παγίδα θανάτου υπαίθριας διαφήμισης επί της Λ. Κατεχάκη στην κάθοδο προς Μεσογείων, εξαιτίας της οποίας σκοτώθηκε συνάνθρωπός μας από απόσπαση της προσοχής την 19-8-2005 και εν συνεχεία πρόσκρουσης του αυτοκινήτου του σ΄αυτήν!

22-10-thumb-small.jpg

Σε ακριβώς τέτοια παγίδα θανάτου είχε διαφημιστεί κύριε Εισαγγελέα ο Κ.Καραμανλής ενόψει των εκλογών της 16-9-2007 στη Λ.Κηφισού , απέναντι από τον ΟΠΑΠ, όπου εξαιτίας της είχε χάσει την ζωή του στις 6-4-2007 (Μεγάλη Παρασκευή) ένας 21 ετών συνοδηγός όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε προσέκρουσε στη βάση αυτής της παγίδας θανάτου! Σε ποιά χώρα ζούμε κύριε Εισαγγελέα;
Εάν ο απλός πολίτης αδικηθεί οι πολιτικοί (και ο Πρωθυπουργός) τον εγκαλούν να απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη.
-Τον πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή που εγκληματεί κατ΄εξακολούθησιν και τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων, η Δικαιοσύνη θα τους αφήσει ατιμώρητους;

www.diadromi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails