Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Διαμελίσθηκε 14χρονος στην Εγνατία οδό…

Τραυματίστηκαν άλλα 4 άτομα.
Η οδός έκλεισε για μία ώρα περίπου μέχρι να γίνει η μεταφορά των τραυματιών με ασθενοφόρα που έσπευσαν και ο απεγκλωβισμός τους από τα αυτοκίνητα από άνδρες της ΕΜΑΚ
Διαμελίσθηκε 14χρονος στην Εγνατία οδό…
Πήγαιναν σε γάμο σύμφωνα με πληροφορίες οι επιβαίνοντες του μαύρου φόλκσβαγκεν αυτοκινήτου προερχόμενοι από την Αλεξανδρούπολη, όταν για άγνωστο λόγο σταμάτησαν στο ακριανό διάζωμα της Εγνατίας οδού λίγα μέτρα μετά τον κόμβο για τις Σάπες. Βγήκε το 14χρονο παιδί να πάρει κάτι από το πορτ μπαγκάζ, ενώ στο αυτοκίνητο βρισκόταν ο πατέρας και οι παππούδες του που είχαν σταματήσει με αλάρμ. Σε ελάχιστα λεπτά σε ευθύ δρόμο εμφανίστηκε τρέχοντας άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο, ένα Σκόντα Φάμπια με πινακίδες ΖΖ-2933 που καρφώθηκε στην κυριολεξία παρασέρνοντας και διαμελίζοντας το 14χρονο παιδί που βρήκε το θάνατο. Αμέσως ειδοποιήθηκαν ασθενοφόρα που έσπευσαν στον τόπο του ατυχήματος προκειμένου να μεταφέρουν τους τραυματίες που ήταν όπως θα μας πουν αυτόπτες μάρτυρες τέσσερις.
Αργότερα επιβεβαιώσαμε το ατύχημα και επί τόπου έφθασαν δύο αυτοκίνητα της ΕΜΑΚ ένα όχημα των Σαπών με οκτώ άνδρες, περιπολικά και ασθενοφόρα.
Το ρεύμα από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή έκλεισε για μία ώρα μέχρι να γίνει η ασφαλής μεταφορά των τραυματιών και ο απεγκλωβισμός του νεκρού αγοριού. Όλοι οι διερχόμενοι που ήταν εκεί έζησαν το συγκλονιστικό ατύχημα και πάγωσαν στην κυριολεξία με τον άδικο θάνατο του 14 αγοριού που αποτέλεσμα της σφοδρότητας της σύγκρουσης ήταν να σφηνωθεί κάτω από το Ι.Χ.
Οδηγός ήταν ο πατέρας του Κων. Χατζούλης 44 χρονών διοικητής Τροχαίας στον βόρειο Έβρο και οδηγός του Ι.Χ. που έπεσε πάνω τους ήταν η Κυριακή Μιχαλούδη 52 ετών.
Μια αθώα ψυχούλα ξεψύχησε στην άσφαλτο επειδή και πάλι ο ανθρώπινος παράγοντας έκανε το «θαύμα» του, αφού το σημείο εκείνο ήταν η απόλυτη ευθεία και δεν δικαιολογείτο αυτό το ατύχημα σύμφωνα με όσους το έζησαν. Κι όμως συνέβη.
Ποιος δεν δάκρυσε για την αθώα παιδική ψυχούλα που έφυγε τόσο αναπάντεχα…
http://www.xronos.gr/reportage/detail.php?ID=47331

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails