Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2009

Aνάκληση ελαστικών Hankook μοντέλο Radial RA08

Η εταιρία Μεϊδάνης - Σοφός Ελαστικά ΑΕ, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου εκτελούν πρόγραμμα ανάκλησης ελαστικών Hankook, μοντέλο Radial RA08.

Η ανάκληση αφορά 363 τεμάχια, με διαστάσεις μοντέλων 185/75R16, 205/75R16 και 215/75R16 που έχουν κατασκευαστεί από τον Απρίλιο του 2008 έως τον Ιούνιο του 2009 στην Ουγγαρία. Τα προαναφερόμενα ελαστικά όταν τεθούν υπό ακατάλληλα σκληρές συνθήκες χρήσης, ενδεχομένως μπορεί να δημιουργηθεί σπάσιμο στο πλαϊνό του ελαστικού και να εμφανιστεί διαχωρισμός στην περιοχή της στεφάνης μεταξύ του πλέγματος των λινών και του υλικού πληρώσεως της περιοχής της στεφάνης. Όταν συμβεί ο διαχωρισμός, ενδεχομένως να παρατηρηθεί κραδασμός κατά την οδήγηση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος ή ζημίας που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω ελαστικών θα ενημερωθούν μέσω του δικτύου Μεταπωλητών των ελαστικών Ηankook ώστε να προσέλθουν σε αυτούς, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails