Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2009

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις Μακράς Διάρκειας στη Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στη Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών στο ύψος του Ημικόμβου του Αιγίου και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα από ΧΘ:176+300 έως ΧΘ:179+400 την περίοδο από 08.10.2009 έως και 05.10.2010, προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες καθαίρεσης και κατασκευής της νέας γέφυρας του ποταμού Μεγανίτη.

Ειδικότερα, στην περιοχή των ρυθμίσεων θα υλοποιηθεί στένωση του διαθέσιμου οδοστρώματος της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου - Πατρών κατά τρόπο ώστε να διατίθεται μία (1) λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση με πλάτος 3,5 μ., προκειμένου να καταληφθεί το εναπομείναν τμήμα του υπάρχοντος οδοστρώματος και να μεταβληθεί σε εργοταξιακό χώρο, πλήρως διαχωρισμένου από την κυκλοφορία με στηθαία ασφαλείας. Επίσης, στον Ημικόμβου Αιγίου δεν θα λειτουργεί η ράμπα εισόδου από την Παλαιά Εθνική Οδό προς τη Ν.Ε.Ο. με κατεύθυνση προς Πάτρα.

Καθ’ όλο το μήκος των ρυθμίσεων και συγκεκριμένα στην κατεύθυνση προς Πάτρα θα υπάρχουν χώροι στάσης έκτακτης ανάγκης παρά την οδό για την εξυπηρέτηση του κοινού,Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails