Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Κιάφας στα Σπάτα

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο του έργου βελτίωσης του οδικού άξονα Παιανία-Σπάτα-Λούτσα, λόγω εργασιών οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης στην οδό Κιάφας (από την οδό Κουλοχέρη μέχρι την ανώνυμη οδό που συνδέει τις οδούς Κιάφας και Σπάτων-Λούτσας σε μήκος ενός χιλιομέτρου περίπου) από σήμερα μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου προχωρά η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής.

Συγκεκριμένα, θα γίνουν οι ακόλουθες ρυθμίσεις:

1. Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας της οδού Κιάφας από την συμβολή της με την οδό Κουλοχέρη μέχρι την ανώνυμη οδό που συνδέει τις οδούς Κιάφας και Ε.Ο. 40 (Σπάτων - Λούτσας) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται στην κατεύθυνση προς Λούτσα μέσω της Ε.Ο. 40 (Σπάτων - Λούτσας) και στην κατεύθυνση προς Σπάτα μέσω της ανώνυμης οδού που συνδέει την οδό Κιάφας με την Ε.Ο. 40 (Σπάτων - Λούτσας).

2. Μονοδρόμηση και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης της οδού που συνδέει τις οδούς Κιάφας και Ε.Ο. 40 (Σπάτων - Λούτσας) με κατεύθυνση προς την Ε.Ο.40 και καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε σαράντα (40) χλμ/ώρα.

Η Νομαρχία Ανατολικής Αττικής ζητά την κατανόηση των κατοίκων και των οδηγών για όσο χρόνο διαρκούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την περιοχή καθώς και την τήρηση των ορίων ταχύτητας, της σήμανσης και των υποδείξεων της Τροχαίας για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων και για την αποφυγή της όποιας τυχόν ταλαιπωρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails