Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Επικίνδυνη διασταύρωση

Σε φοβερά επικίνδυνο σημείο του οδικού δικτύου, έχει μετατραπεί η διασταύρωση των οδών Αγίας Βαρβάρας και Αγίου Γερασίμου στην πόλη, αφού τα φαινόμενα τροχαίων ατυχημάτων δεν έχουν τελειωμό.
Χθες, λίγο πριν τη 1 μ.μ., τζιπ που οδηγούσε συμπολίτης μας με κατεύθυνση προς τον δρόμο του ΚΤΕΟ, συγκρούστηκε με μηχανάκι στο οποίο επέβαινε άλλος συμπολίτης μας με κατεύθυνση, όπως αναφέρθηκε από μαρτυρίες, προς τη γέφυρα Αγίου Γερασίμου.
Η σύγκρουση ήταν αρκετά σφοδρή και είχε σαν αποτέλεσμα, σχεδόν να καταστραφεί το δίκυκλο όχημα, αφού στην κυριολεξία σφηνώθηκε κάτω από τη μία μπροστινή ρόδα του τζιπ. Ευτυχώς για τον οδηγό του δικύκλου δεν υπήρξε τραυματισμός, αν και χρειάστηκε η μεταφορά του με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, αφού υπέστη σοκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο, τα τροχαία είναι αρκετά συχνά. Η κίνηση οχημάτων είναι μεγάλη σχεδόν όλη την ημέρα, ενώ πολλές φορές, ορισμένοι “προσπερνούν” τα ΣΤΟΠ τον πινακίδων, θεωρώντας ότι έχουν προτεραιότητα. Άλλες φορές μάλιστα, οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται σε περίπτωση και νέου ατυχήματος.
imerazante.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails