Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Φυτεύοντας τους ποδηλατόδρομους..

To Σάββατο 27 Μαρτίου 2010 και ωρα 3:30 μ.μ. – 6:30 μ.μ. η ομάδα του BikeRespect μαζί με φίλους του ποδηλάτου θα συναντηθούν στην κεντρική είσοδο του λιμανιού του Πειραιά,στην οδό Κουντουριώτη στην αρχή παλιάς παραλίας, για να φυτέψουν τους ποδηλατόδρομους..

Όπως και την την Κυριακή 14/3 καταφέρανε και αποτρέψανε τα αυτοκίνητα από τον ποδηλατόδρομο για μια ολόκληρη μέρα, τοποθετώντας απλά άνθη, έτσι και αύριο στόχος είναι να καταλάβουν οι οδηγοί ότι οι ποδηλατόδρομοι είναι για τα ποδήλατα.

Θα δημιουργηθούν αυτοσχέδιες γλάστρες από μικρά πλαστικά μπουκαλάκια από νερό, κομμένα στην μέση , τοποθετημένα ανάποδα στο μαύρο πλαστικό διαχωριστικό των ποδηλατοδρόμων. Μέσα στο κάθε ένα από αυτά θα μπει από ένας πανσές .

Την προσπάθεια εμψυχώνουν οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και η Αντιδημαρχία Πρασίνου προσφέροντας τα άνθη (500 πανσέδες)

Πάρτε μικρά πλαστικά μπουκάλια από νερό (άδεια) τα οποία θα αποτελέσουν και τις αυτοσχέδιες γλάστρες. Χρωματίστε τα από το σπίτι με μηνύματα ή παραστάσεις και ελάτε να κάνουμε την παρουσία μας αισθητή σε όλους. Θα είναι ώρα αιχμής και η μαζικότητα είναι αναγκαία..
kala-nea.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails