Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Βγήκε σώος από φλεγόμενο αυτοκίνητο!

Άγιο είχε χθες τις πρώτες πρωινές ώρες ο οδηγός ενός επιβατικού αυτοκινήτου το οποίο εξετράπη της πορείας του, έκοψε μια κολώνα φωτισμού, τυλίχθηκε στις φλόγες αλλά ο ίδιος δεν έπαθε σχεδόν γρατζουνιά.

Η ώρα ήταν 5.30 το πρωί και ο 24χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, από την Αρχαία Ολυμπία, κινείτο με κατεύθυνση από Αμαλιάδα προς Πύργο. Στο 90ο χιλιόμετρο της εθνικός οδού Πατρών Πύργου...

στο ύψος της διασταύρωσης Βουνάργου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο εξετράπη δεξιά της πορείας του, πέρασε πάνω από την διαχωριστική λωρίδα του βοηθητικού δρόμου, κόβοντας μια κολώνα φωτισμού και το όχημα ακινητοποιήθηκε χτυπώντας σε δεύτερη κολώνα.

Ευτυχώς ο οδηγός βγήκε γρήγορα από το όχημα το οποίο στην συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς. Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα της Π.Υ Πύργου με έξι πυροσβέστες, άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Πύργου ενώ ο οδηγός μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο του Πύργου.

Σύμφωνα με τους άνδρες της Τροχαίας, αυτό που τον κράτησε ζωντανό ήταν ότι φορούσε ζώνη ασφαλείας ενώ βρέθηκε θετικός σε έλεγχο κατανάλωσης αλκοόλ.
patrisnews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails