Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Προσοχή στις διαβάσεις των τρένων

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Ένας νεκρός κι ένας σοβαρά τραυματίας σε δυο τροχαία

Ένας νεκρός κι ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο απολογισμός δυο τροχαίων ατυχημάτων που σημειωθήκαν στο νομό μας την Δευτέρα. Ειδικότερα λίγα λεπτά πριν τις 8 το βράδυ στην πόλη των Τρικάλων και συγκεκριμένα επί της οδού Λογγακίου, ΔΧΦ ρυμουλκό αυτοκίνητο μετά ρυμουλκούμενου που οδηγούσε 37χρονος Τρικαλινός, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 25χρονος κάτοικος δημοτικού διαμερίσματος Παλαιόπυργου Τρικάλων.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του 25χρονου άνδρα. Άμεσα μετά το ατύχημα ο νεαρός μοτοσικλετιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο γενικό νοσοκομείο Τρικάλων όπου και νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στα κάτω άκρα. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων.

Παράσυρση 86χρονου
Μοιραίο τέλος επεφύλασσε η μοίρα για ένα 86χρονο από τα Μεγάλα Καλύβια. Ο 86χρονος παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να υποκύψει αργότερα στα τραύματα του. Ειδικότερα το δυστύχημα σημειώθηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι στο 3ο χλμ Τρικάλων –Άρτας στην διασταύρωση Μεγάλων Καλυβίων, όταν ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 47χρονη Τρικαλινή, συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο Βάϊος Κατράνας του Δημητρίου και της Μαρίας γεννηθείς το 1924 στα Μεγάλα Καλύβια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο ηλικιωμένος. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων.
e-erevna.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails